• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Stone Island

(75)

Italienske Stone Island står bag noget af det absolut lækreste overtøj og hverdagstøj, vi har at tilbyde i butikken og online. Mere end 40 år på markedet har gjort Stone Island til et både velkendt og meget populært brand, der altid formår at levere varen. Det startede som tøj til drenge, men med tiden har det udviklet sig til et cool unisex mærke. Grib muligheden for at se nærmere på vores udvalg af Stone Island til børn her, og bestil dine favoritter fra Stone Island til dit barn hjem i dag

Klassiske styles med ikoniske detaljer

Hos Stone Island er der designs, der går igen sæson efter sæson i et miks af klassiske farvetoner og tidens populære nuancer. Et eksempel på dette er den klassiske t-shirt i bomuld, der fås med både korte og lange ærmer og i størrelser fra 2-14 år. Den fås med og uden brystlomme, og ved brystet i venstre side finder du det ikoniske kompas syet fast på t-shirten. Det sorte, grønne og gule kompas-patch-logo er inspireret af de patches, der ofte ses på militæruniformer. Kompasset hos Stone Island symboliserer kærligheden til havet og brandets position som frontløber inden for sin branche. 

En anden klassiker fra Stone Island er den smarte Navy Blue Sweat Crewneck. Den blå farve er en gennemgående farve i både sommer- og vinterkollektionerne fra Stone Island til børn. Det samme er farver som grå, sort og hvid, og Stone Island dyrker i det hele taget meget det klassiske – dog med et twist af sæsonens farver og cool prints. Alt klassisk sweat kommer i vinter- og sommerversion, hvor vinterversionen har en blød og lun inderside, er sommerversionen en mere light jersey. Brug eksempelvis den seje crewneck sammen med et par komfortable sweatpants, cargopants eller et par mere stilrene chinos. Sweatpantsene fås i to forskellige kvaliteter – den ene i samme bomuldskvalitet som crewnecken med patchet placeret foran ved knæet, og den anden i en tyndere bomuldskvalitet, hvor logoet er syet fast på baglommen. 

Bredt udvalg af revolutionerende overtøj

Stone Island laver noget af tidens mest moderigtige hverdagstøj, og deres overtøj udgør uden tvivl prikken over i’et. Stone Island er særlig kendt for deres unikke overtøjskvaliteter. Her er intet overladt til tilfældighedern med de lækreste materialer sammensat på en cool måd og funktionaliteten i top med seje detaljer. Sommerens overtøjsprogram består af alt fra vind- og vandtætte nylonjakker til den bløde light dunjakke/vest, der er ideel til de køligere forårs- og sommerdage. Om vinteren finder du en af markedets lækreste og luneste dunjakker samt andre fede tekniske overtøjsjakker med fx primaloft, neopren etc. 

Køb Stone Island til børn online

Stone Island er et fantastisk brand, som du ganske enkelt ikke kan gå udenom, hvis du er på udkig efter nyt tøj og spændende accessories til drenge eller piger. Foruden lækkert modetøj byder udvalget fra Stone Island til børn også på en del forskelligt tilbehør, heriblandt caps, der kan reguleres i størrelse, samt de blødeste beanies i bomuld – og en lang række af forskellige bagpacks og de klassiske læderbælter. Om vinteren fås beanien i en variant af uld, bomuld og polyester for ekstra varme. 

Vinterkollektionen gemmer på masser af turtlenecks og den tidløse og klassiske strik i merinould, imens sommerkollektionen gør klar til lunere temperaturer med badebukser i 100 % polyamide. Materialet er krøllet, så looket bliver mere casual, og der er elastik i livet med kantet bånd, hvilket giver den perfekte pasform. 

Vælg sæsonens skønneste styles fra Stone Island her, og klæd børnene godt på til alt slags vejr i børnetøj af højeste kvalitet.