• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Birkenstock

(25)

Birkenstock

Lad børnene gå sommeren godt i møde i Birkenstock-sandaler til børn. Vi tilbyder modeller til både drenge og piger, der forener stil med komfort, og vores udvalg af Birkenstock til børn er meget populært. Skynd jer derfor at sikre jer sæsonens smarteste par, så børnene kan blive helt sommerklar.

Børnesandaler fra Birkenstocks velkendte designunivers

Du kender sikkert Birkenstock til voksne – men kender du også Birkenstock til børn? Selvfølgelig skal børnene ikke snydes for et par lækre sandaler fra Birkenstock, og brandet har skabt en unik serie af sandaler til børn, der er designet på børns præmisser, men hvor det ikke er svært at spotte, at det er Birkenstock, der står bag. I udvalget finder du primært de helt simple Birkenstock-sandaler til børn i diskrete farvenuancer, da vi vægter det klassiske og tidløse look. 

Se også vores øvrige udvalg af virkelig skønne sandaler lige her, og gå sommeren godt i møde med styr på sandalerne til både store og små. 

Birkenstock-sandaler til børn i velvalgte materialer og gennemtænkt design

Birkenstock laver modeller både med og uden hælrem og i mange forskellige designs. Modellerne uden hælrem er hurtige at tage af og på og er fantastiske til brug i haven eller til ture på stranden, hvor man gerne vil kunne smide fodtøjet i en fart og mærke sandet mellem tæerne. Modellerne med hælrem sidder bedre fast på fødderne og egner sig derfor godt til de aktive børn, der altid er i gang med leg og på jagt efter nye eventyr. Hælremmen kan justeres, så den passer perfekt til barnets fod. 

Birkenstock har sans for gode materialer, og på mange af Birkenstocks sandaler til børn finder du den karakteristiske sål i kork, der også går igen på mange af voksenmodellerne. Materialet giver sandalerne et anderledes look og tilbyder en rigtig god affjedring og dermed komfort, når barnet har sandalerne på. Vi forhandler også Birkenstock-sandaler i Birkenstocks eget syntetisk udviklede materiale birko-flor, der i udseendet ligner en naturlig nubuck og er et godt og slidstærkt materiale, som samtidig er prisvenligt. 

Forlæng sandalsæsonen med Birkenstock

Ofte skal man kigge langt efter de rigtig gode sommerdage herhjemme, og mange vil nok mene, at sandalsæsonen er alt for kort. Heldigvis kan du nemt forlænge sæsonen ved også at lade børnene bruge deres Birkenstock-sandaler på de lidt køligere dage, hvor der skal et par strømper på fødderne for, at de kan holdes lune. Mange af Birkenstocks sandaler til børn er lette at justere, så der bliver plads til strømperne samtidig med, at der bevares den samme komfort som ved brug af sandalerne med bare tæer.

Find sommerens Birkenstock-sandaler til børn online her

Det er ingen hemmelighed, at vi er helt vilde med Birkenstock til børn. Mange ved slet ikke, at Birkenstock også laver sandaler til familiens yngste, og vi håber, at du vil blive lige så begejstret for sandalerne, som vi er. Tag dig god tid til at undersøge de mange muligheder, og tag eventuelt barnet med på råd, når de rette sandaler skal findes. Når sommerens Birkenstock-sandaler til børn er fundet, kan de nemt klikkes hjem her, så de er klar til, at sommersæsonen kan begynde. Har du spørgsmål til modellerne eller brug for hjælp til valg af de rette sandaler i passende størrelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få årets sandaler i hus.