• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Oilily

(30)

Oilily

Oilily er et hollandsk brand, der har en helt særlig historie hos Kalle Børnetøj & Sko. Oililys farverige børnetøj sneg sig nemlig for første gang ind på hylderne hos os helt tilbage i slut 70’erne, og det er et mærke, der skaber helt særlige minder hos butikkens årelange og loyale kunder. Nu finder du også Oilily til baby og børn online på webshoppen, hvor du kan glæde dig til at gå på opdagelse blandt de mange flotte styles i alle regnbuens farver. 

 

En favorit siden 70’erne

Der er smæk på farver og mønstre hos Oilily, der uden tvivl er et brand, der bliver ved med at begejstre med sine blomsterprints, tern og unikke sammensætninger. Oilily var for første gang at finde hos os i 70’erne, men det var særligt i starten af 80’erne, at Oilily virkelig slog igennem som et brand, der kunne noget helt unikt inden for børnetøj. Kærligheden til de voluminøse, komfortable og farverige styles har fulgt brandet hele vejen, og det er fantastisk at se, hvordan Oilily til baby og børn stadig hitter stort den dag i dag. 

 

Med kvaliteten helt i top

Oilily skaber børnetøj, hvor der er kræset om hvert enkelt design ned til mindste detalje. Kvaliteten hos Oilily har altid været prioriteret højt, og det er langt fra usædvanligt at se Oilily-børnetøj, der er gået i arv fra generation til generation. Her får du tøj, der virkelig holder trods hyppig brug og børns aktive leg, og der er helt bestemt en grund til, at vi har holdt fast i Oilily så længe og ønsker at gøre det i lang tid endnu. 

 

Børnetøj, man bliver glad af at kigge på

Det er svært ikke at få et smil på læben, når man ser et barn løbe forbi iført børnetøj fra Oilily. Det er tydeligt at se, at tøjet er skabt med udgangspunkt i børnenes univers, og de flotte farver indbyder virkelig til at kaste sig ud i sjove lege og bruge sin fantasi. Hverdagen bliver hurtigt mindre trist og grå, når Oilily findes frem fra klædeskabet, og her i udvalget kan du altid shoppe tøj, der passer til den aktuelle sæson. Alt fra bluser og nederdele til kjoler, mønstrede strømper og strømpebukser samt overtøj er at finde her, så du hurtigt kan få styr på årstidens garderobe og klæde dit barn lækkert på til både hverdag og fest. Hver sæson rummer kollektionen også de mest fantastiske tasker i sjove designs, der er perfekte som gaveidé til et barn, du gerne vil glæde med en særlig overraskelse.

 

Køb Oilily til børn og baby online 

Er du til farver og mønstre, er børnetøj fra Oilily lige sagen, og vi er stolte af at præsentere så bredt et udvalg af forskellige styles online som det, du finder her på siden. Både de helt små og de lidt større piger vil elske det feminine univers hos Oilily, der hurtigt bliver blandt både dine og dit barns foretrukne brands. Lad barnet om selv at vælge sine favoritter, eller gå på opdagelse på egen hånd blandt det ene fine item efter det andet. Når de foretrukne styles er fundet, kan de nemt bestilles hjem her, så de snart kan komme til at vække glæde hjemme i klædeskabet.