• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Moncler

(41)

Du kender måske allerede Moncler for deres flotte designs til voksne, men vidste du, at du også kan shoppe Moncler til børn og baby? Klæd dit barn lækkert på fra top til tå i styles fra det populære brand, der er skabt til at holde trods hyppig brug. Find alle produkter fra Moncler til baby og børn her, og bestil i dag. 

Hvem er Moncler?

Moncler er oprindeligt et fransk brand, der i dag har hovedsæde i Italien. Moncler designer tøj til både børn og voksne, men her hos Kalle Børnetøj & Sko har vi udelukkende fokus på det lækre modetøj fra Moncler til baby og børn. Moncler er blandt de mest eksklusive modebrands lige nu, og her kan du derfor være sikker på kompromisløs kvalitet og gennemtænkt design udover det sædvanlige. Fokus er på hverdagstøj med et sporty twist, og alle styles er super anvendelige og komfortable for barnet at have på.   

Moncler-jakker og Moncler-huer til børn

Selvom udvalget af Moncler til baby og børn i dag også byder på både sweatsæt, t-shirts, shorts og badetøj, så startede brandet ud med hovedsageligt at designe overtøj, heriblandt Moncler-jakker, Moncler-frakker og Moncler-huer til børn. Overtøjet er stadig vægtet højt i brandets kollektioner. Noget vi er utroligt glade for, da Moncler ganske enkelt producerer noget af det allerbedste overtøj til børn og baby. Tag eksempelvis et kig på de skønne dunjakker, der fås i flere modeller og farver til både drenge og piger. De er lette, lækre og med suveræne varmeisolerende egenskaber, så du er sikker på, at dit barn altid kan holde varmen. 

Køb Moncler til baby og børn online

Kan du slet ikke få nok af design fra Moncler, kan du gå på opdagelse og finde dine favoritter i sortimentet fra Moncler til baby og børn her. Når dine foretrukne styles er fundet, kan de bestilles hjem på et øjeblik, så du kan begynde at glæde dig til snart at tage dem i brug til dit barn.