• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Kalle Børnetøj & Sko – den spæde start

Kalle Børnetøj og Sko blev grundlagt i 1971 af Jeanette Rossing i et lille lokale beliggende i Charlottenlund. Jeanette var kun 22 år gammel og havde netop fået sit første barn, Carl, hvis navn senere skulle vise sig at være årsagen til at butikken fik navnet Kalle. Jeanette Rossing var egentlig godt i gang med jurastudiet, men hendes arbejdsliv skulle vise sig at komme til at omhandle noget helt andet. Som nybagt og ung mor fik hun ideen at åbne en lille butik, der forhandlede et lille, men nøje udvalgt sortiment af hjemmesyet tøj såsom fløjls overalls, kviltet overtøj og patchwork bolde, der alt sammen blev produceret på en systue i København.

Efter et års tid flyttede butikken til et lille charmerende lokale på Jægersborg Allé 5, hvor butikken nu for første gang introducerede udenlandske mærker som Petit Bateau og Cacharel. Petit Bateaus fantastiske, klassiske og ikoniske nattøj og undertøj er som noget helt særligt stadig en vigtig del af sortimentet hos Kalle Børnetøj og er på mange måder et helt unikt mærke selv her mere end 50 år senere.
Det var også i denne butik, at Kalle Børnetøj begyndte at opbygge sit kundeklientel med mange loyale kunder, hvis børn og børnebørn nu besøger vores store butik på Jægersborg Allé 41. Det er en stor fornøjelse for os alle i butikken at have fået mulighed for at følge vores kunder og deres familie igennem nu mere end fem årtier.

En butik bliver til flere

Kalle Børnetøj & Sko voksede og åbnede endnu en butik på Ordrupvej i 1982, hvor butikkens nye hollandske mærke Oilily flyttede over og fik mere plads i takt med den stigende efterspørgsel. Samtidig blev Kirsten ansat som butikschef og er den dag i dag stadig en værdifuld del af Kalle familien. Kirsten afholdte i 2022 sit 40-års jubilæum som butiksmedarbejder i Kalle og er meget vellidt hos vores mange søde kunder.

I 1984 åbnede den tredje butik i Lyngby og få år efter valgte Jeanette at samle de tre mindre butikker i en stor butik på Jægersborg Allé 41, da hjørnebutikken i nr. 41, som i mange år havde huset Købmand Lund, blev ledig.

Her åbnede det Kalle Børnetøj & Sko, som vi kender det i dag med de otte flotte, pyntede og inspirerende vinduer, der hele vejen igennem er sammensat af Kalles altid trofaste dekoratør, Susanne Wichmann. Susanne har i alle årene været helt utrolig til at skabe de mest fantastiske vinduer, som både vores kunder men ikke mindst de besøgende på Alléen har nydt at gå på opdagelse i.

At samle det hele under et tag skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Nu kunne Kalle tilbyde det fulde udvalg i en butik med en sammensætning af de af de klassiske modemærker kombineret med nye modetrends - fra baby til teenager - pige som dreng - inderst til yderst - og fra top til tå. Alt i alt et vareudvalg, som mange kunder gennem årene har udtrykt deres begejstring for.
I de efterfølgende år blev udvalget større og bredere, og flere og flere mærker blev tilføjet varesortimentet. Vi er stolte af, at vores internationale samarbejder med de mange modehuse har varet ved i så mange år og kan som nogle af de få fortælle historien omkring mange af de brands butikken forhandler den dag i dag.

En familiedrevet virksomhed

Jeanettes datter, Signe Rossing, er egentlig uddannet sygeplejerske, men indså at passionen for børnetøjsbranchen og butikken samt dens udvikling overtog mere og mere. Signe blev derfor medejer af virksomheden i 2008, og sammen har de fortsat ambitionen om at tilbyde kunderne det bedste udvalg inden for international børnetøjsmode i et hyggeligt, serviceminded og eksklusivt børnetøjsunivers.

Signe og Jeanette har som mange andre butikker oplevet en stigende interesse og behov for webshops i takt med den digitale udvikling og besluttede derfor at lancere Kalle Børnetøjs webshop i 2020, der nu tilbyder hele butikkens varesortiment. Kun kort tid efter lanceringen af webshoppen blev Signes søn Valdemar ansat som webansvarlig og har haft stor andel i at føre Kalle Børnetøj & Sko ind i det digitale univers. Siden lanceringen af webshoppen har vi oplevet positiv feedback på vores online univers for de mange nytilkomne onlinekunder samt butikkens eksisterende kunder, der værdsætter at kunne se butikkens udvalg online.

Vores ambition og brand

Kalle Børnetøj & Sko har gennem alle årene været en af de førende forretninger med den nyeste internationale børnemode. Butikken fører et stort udvalg af internationale mærkevarer til babyer, børn og unge i alderen 0-18 år. Butikken fører også et selektivt udvalg af babyudstyr og tilbehør til børneværelset primært fra de franske leverandører samt et stort og eksklusivt gaveudvalg. Det store og varierede sortiment spænder vidt - fra baby til teenager og fra basic til nyeste mode.

Ambitionen hos Kalle Børnetøj & Sko er at sammensætte det bedste udvalg for kunderne indenfor international børnemode og samtidigt yde den bedst mulige service, der alt i alt giver en fantastisk købsoplevelse. Butikken har et erfarent og veluddannet personale, der sætter pris på at give kunderne tryghed og den bedst mulige individuelle vejledning i en hyggelig atmosfære.
Ydermere bestræber vi os på at kunne videregive den samme gode oplevelse til dem, der handler online, kontakter os på telefon, mail etc. 

Med mere end 50 års erfaring indenfor europæisk børnemode på internationale messer og ved utallige besøg hos modehuse samt designere overalt i Europa har Kalle Børnetøj & Sko den nødvendige indsigt i og fornemmelse for at finde og udvælge den kvalitet og æstetik, som præger udvalget i butikken og på vores webshop. Her føres produkter, der giver mange års brugsglæde og tilfredshed.

I Kalle Børnetøj & Sko får kunderne løbende oplysninger om nye produkter og børnetøjsmærker via vores nyhedsbreve og sociale medier - husk derfor at tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og følg os på Facebook og Instagram.

Læg vejen forbi butikken på Jægersborg Allé 41 i Charlottenlund eller gå på opdagelse i vores webshop, hvor du får inspiration til alt det bedste fra sæsonens kollektioner. 

 

Velkommen i Kalle Børnetøj & Sko!