• Afhent ordrer i butikken
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Om Kalle Børnetøj & Sko

Kalle Børnetøj & Sko er grundlagt i 1971 af Jeanette Rossing, som nu sammen med sin datter Signe Rossing er ejer af den fysiske butik på Jægersborg Allé 41 i Charlottenlund og af webshoppen www.kalle-boernetoej.dk.

Kalle Børnetøj & Sko har gennem alle årene været en af de førende forretninger med den nyeste internationale børnemode. Butikken fører et stort udvalg af internationale mærkevarer til babyer, børn og unge i alderen 0-18 år. Endvidere har butikken babyudstyr, tilbehør til børneværelset og et stort og eksklusivt gaveudvalg. Det righoldige varekatalog spænder vidt - fra baby til teenager og fra basic til nyeste mode.

Målsætningen hos Kalle Børnetøj & Sko er at give kunderne det optimale udvalg i international børnemode og at yde den bedst mulige service til kunderne. Derfor har butikken et erfarent og veluddannet personale, der sætter pris på at give kunderne tryghed og den bedst mulige individuelle vejledning i en hyggelig atmosfære.

Med mere end snart 50 års erfaring fra europæisk børnemode på internationale messer og ved utallige besøg hos modehuse og designere overalt i Europa har Kalle Børnetøj & Sko den nødvendige indsigt i og fornemmelse for at finde og udvælge den kvalitet og æstetik, som præger udvalget i butikken og på vores webshop. Her føres produkter, der giver mange års brugsglæde og tilfredshed.

I Kalle Børnetøj & Sko får kunderne løbende oplysninger om nye produkter og børnetøjsmærker via nyhedsbreve. Så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden. 

Læg vejen forbi butikken på Jægersborg Allé 41 i Charlottenlund eller besøg vores webshop og se sæsonens mode og andre gode tilbud til børn i alle aldre. 

Velkommen i Kalle Børnetøj & Sko!