• Ferielukket i uge 29, 30 og 31
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: New Balance

(21)

New Balance

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med de sporty sko fra amerikanske New Balance. Skoene er letgenkendelige med det karakteristiske ”N” på siden, og New Balance-sneakers til børn fås i mange forskellige modeller og farver til både drenge og piger. Find New Balance til børn i str. 22-44 her, og lad børnene løbe og lege i komfortable sko, der skaber masser af bevægelsesglæde for både store og små. 

New Balance-sneakers er ikke kun for voksne

Når du tænker på New Balance, tænker du nok først og fremmest på voksensko. Mange ved slet ikke, at New Balance også laver virkelig lækkert fodtøj til børn i samme stilrene og virkelig smarte designs som til mor og far. Ja, faktisk kan hele familien komme til at matche, og det er skønt at kunne give alle uanset alder et par New Balance-sneakers på, der virkelig emmer af gennemtænkt design og høj kvalitet. Pasformen er noget helt for sig selv, og det er tydeligt at mærke, når man får et par af de seje sko fra New Balance på fødderne.  

New Balance til børn – et godt valg

Sneakers til børn fra New Balance er sko, der både er smarte at se på, og som sidder godt på fødderne. De passer til det meste tøj og kan bruges året rundt, så længe det hverken er for varmt eller for koldt udenfor. De er det perfekte supplement til sandaler om sommeren og kan også bruges på de lune forårs- og efterårsdage, hvor støvlerne er for varmt et valg. Tidens modebillede dikterer også, at de cool sneakers kan bruges til fest såvel som til hverdag. New Balance til børn er gode kvalitetssko, der er åndbare og stødabsorberende. De holder sig pæne trods daglig brug, og de er nogle af de allermest holdbare og komfortable sko på markedet. 

Bredt udvalg af modeller, som dit barn vil elske

New Balance til børn fås i mange forskellige farver. I vores udvalg har vi lagt vægt på de mest klassiske modeller i enkle farvetoner, og takket være det tidløse udtryk og den høje kvalitet holder New Balance-sneakers længe, også selvom det nok er de færreste børn, der tænker over at passe godt på skoene, når der leges ude i alt slags vejr. Hav eventuelt mere end ét par sneakers til børn fra New Balance stående klar hjemme i garderoben, så der kan skiftes lidt mellem parrene, og der eksempelvis kan være ét par til hverdagsbrug og ét par til pænere brug, hvis det er sådan, I foretrækker det.  

New Balance til børn er designet med fokus på sikkerhed

New Balance-sneakers til børn er ikke kun pæne og komfortable børnesko. Der er rent faktisk også tænkt grundigt over dit barns sikkerhed i valg af design og materialer. Sålerne på New Balance-sneakers har en rigtig god trækkraft, der sikrer barnet stabilitet og mindsker risikoen for fald og skader. Mange af modellerne er ligeledes lavet i reflekterende materialer, der gør det lettere for bilister og andre trafikanter at få øje på barnet i mørke – noget der er utroligt rart, hvis dit barn går eller cykler alene til skole en mørk vintermorgen eller leger ude efter mørkets frembrud. 

Køb New Balance-sneakers til børn online 

Få styr på sæsonens smarteste sneakers med de mange lækre modeller fra New Balance til børn. Her går funktionalitet, komfort og æstetik op i en højere enhed, og mange vælger New Balance-sneakers til børnene igen og igen, når fødderne er vokset, og det er tid til at gå en størrelse op. Med New Balance-sko til børn er dit barns fødder godt støttet og beskyttet. Vælg blandt mange forskellige modeller her, og glæd dig til at opleve dit barn begive sig afsted på nye eventyr iført sine nye børnesneakers fra New Balance.