• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Petit Bateau

(149)

Petit Bateau

I Petit Bateaus franske, unikke og klassiske børnetøjsunivers finder du eksklusive styles til både drenge og piger. Det franske mærke Petit Bateau er kendt for sin unikke bomuldskvalitet i undertøj og nattøj. I mere end 120 år har de været førende indenfor undertøj, nattøj etc. af højeste bomuldskvalitet. Deres kollektion rummer et stort udvalg af de bedste modeller til henholdsvis drenge og piger fra newborn til teen. Særligt vores sparkedragter samt bodyer fra Petit Bateau til baby er meget populære, og den ultra bløde kvalitet gør hurtigt tøjet fra Petit Bateau til det sikre valg i garderoben. Tag et kig på de forskellige muligheder fra mærket her, og bestil online i dag. 

Klædt flot på fra yderst til inderst i Petit Bateau

Franske Petit Bateau er uden tvivl blandt de mest eftertragtede børnetøjsbrands herhjemme, og vi er utroligt glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Petit Bateau til baby og børn både online og i butikken. Her finder du et særligt stort udvalg af nattøj og undertøj fra Petit Bateau, der sikrer en komfortabel beklædning. Tøjet har et simpelt udtryk, er OEKO-tex 100 certificeret, og de afdæmpede farvetoner gør det let at bruge de forskellige styles sammen på kryds og tværs. Find blandt andet basis, hvide undertrøjer og trusser til pigerne med Petit Bateaus genkendelige lille fine tungekant, der giver et fint og feminint udtryk. Til drengene fås et utal af boxershorts samt undertrøjer både med og uden ærmer. Herudover forhandler vi nattøj med både korte og lange ærmer og i det blødeste bomuld, der føles utroligt behageligt mod huden,  og som alle børn nyder at have på. 

Hver sæson tilføjes der nye styles i tidens populære farver og prints til sortimentet, som vi med glæde tilbyder. Udover undertøj og nattøj finder du også masser af tøj til brug i hverdagen og til fest. Vi tilbyder blandt andet bodystockings, sparkedragter, strømper og små sæt i det blødeste bomuld til familiens yngste. Til de helt nyfødte er især Petit Bateaus bodyer med krydslukning og bukser med fødder et meget populært valg. Disse styles fås helt ned i str. 46 og op til str. 74. Hertil kommer et spændende udvalg af styles til de lidt større børn, hvor der er lagt vægt på design og materialer, der er skabt til leg og bevægelse, og som med tiden vil kunne gå i arv mellem generationer, fordi børnetøjet holder kvaliteten år efter år. 

Bemærk, at Petit Bateau er småt i størrelsen

Som mange andre franske børnetøjsmærker er også Petit Bateau generelt meget småt i størrelsen. Gå derfor gerne en størrelse op i forhold til, hvad du plejer at købe, så du er sikker på, at det lækre tøj fra Petit Bateau passer til dit barn.  

Køb Petit Bateau til baby og børn online 

Uanset om du er til de klassiske, stribede styles fra Petit Bateau, eller det er andre af mærkets flotte items, der har fanget din opmærksomhed, kan du nemt bestille dit ønskede Petit Bateau-tøj hjem her og få det leveret inden længe.