• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: UGG

(11)

UGG til børn

Der findes ikke meget blødere fodtøj end de efterhånden meget velkendte UGG-bamsestøvler, der kan bruges både inde og ude. Vi forhandler et bredt udvalg af UGG-sutsko i flere farver og størrelser, så tag et kig på mulighederne blandt vores UGG-støvler til børn her, og køb nye UGG-støvler til dit barn online. 

 

UGG-støvler til mini – mere end bare et par hjemmesko

Når det handler om fodtøj, er UGG uden tvivl et af de brands, der skiller sig ud fra mængden. Deres bamsestøvler til børn er nemlig mere end bare et par virkelig søde og bløde hjemmesko, og selvom de ikke egner sig til en tur ud i vådt vejr, så er de helt fantastiske til en gåtur på en tør men kold dag. Her vil modeller som UGG Mini Chestnut, UGG Ultra Mini Chestnut, Classic Mini UGG Chestnut og UGG Tasman Chestnut virkelig lune de små fødder og gøre turen ud i den friske luft til en sand fornøjelse. 

 

Er du ikke så meget til at bruge UGG-støvler til mini ude, kan du også blot betragte dem som UGG-sutsko eller UGG-hjemmesko, der kan nydes hjemme i stuen eller på børneværelset på dage, hvor det er en anelse fodkoldt. UGG har en stærk og fast hælkappe, der sikrer, at støvlerne sidder perfekt på fødderne selv efter lang tids brug og dermed giver den komfort og støtte, dit barn har brug for.

 

Australsk kvalitet, når den er allerbedst

UGG er et brand, der virkelig forstår at forene godt håndværk og høj funktionalitet med et flot og appellerende design. UGG har længe været eftertragtet blandt mange voksne, men nu fås UGG-sutsko også til familiens yngste – og de søde bamsestøvler til børn er svære at stå for. Støvlerne fremstilles i det blødeste lammeskind med pels på indersiden, og det siger derfor nærmest sig selv, at du her kan få fingrene i et par virkelig varme støvler til børnene, så ingen skal fryse om fødderne på de kølige dage. UGG-sutsko kan bruges året rundt både med strømper eller med bare fødder i støvlerne, og de er et skønt supplement til andre sko og støvler, der matcher sæsonens vejr. 

 

De flotteste naturfarver, der passer til det hele

Selvom UGG-støvler til børn er meget neutrale i udtrykket, så er de alligevel bemærkelsesværdige. Det er nemlig ikke hver dag, man ser sådan et par vamsede bamsestøvler i gadebilledet. Heldigvis passer UGG-bamsestøvler til det meste takket være de fine naturfarver på lammeskindet. Vælg blandt både lyse og mørke nuancer og blandt både korte og lange modeller. Særligt den klassiske Chestnut-farve er en favorit, men UGG tilbyder også mange andre farver, som vi er sikre på, at du vil elske. Husk at imprægnere støvlerne inden første gangs brug for at gøre dem mere holdbare og passe godt på lammeskindet.

 

Køb UGG-sutsko til børn online 

Måske du selv ejer et par UGG-støvler og drømmer om at forkæle dit barn med et lignende par, eller måske du bare slet ikke kan få øjnene fra de søde UGG-sutsko i ministørrelse og ganske enkelt bare må eje et par til din dreng eller pige. Med så mange skønne muligheder at vælge imellem, skulle det heldigvis være nemt at finde et par, der falder i din eller dit barns smag. Når det nye par UGG-sutsko er fundet, kan støvlerne nemt bestilles hjem her, så de snart kan tages i brug for første gang og skabe masser af glæde på et par heldige børnefødder. Hvilket par er mon det helt rigtige for jer? Find det her, og køb online i dag.