• Ferielukket i uge 29, 30 og 31
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: MP Denmark

(172)

MP Denmark

MP-strømper er blandt de mest populære strømper til baby. Kvaliteten er høj, og bedst af alt bliver strømperne, hvor de skal, frem for at glide af de små babyfødder i tide og utide. Find både MP-strømpebukser og MP-strømper til baby i flere farver og størrelser her, hvor du altid kan købe lige så mange af de populære produkter fra MP Denmark, som du har brug for.

MP-strømper til baby er ikke til at undvære

Skøn basis er et must i enhver garderobe. Også i din babys, der selvfølgelig gerne må fyldes op af den ene bløde basisstyle efter den anden. Her er strømper måske ikke det første, du tænker på, men ikke desto mindre er de svære at undvære, når de små, bløde fødder skal holdes varme. Det kan MP-strømper heldigvis nemt klare, og i det store sortiment her på siden finder du både ankelstrømper, knæstrømper, uldsokker, skridsikre strømper med mere samt de blødeste MP-strømpebukser til baby. 

Vil du have endnu flere babystrømper at vælge imellem? Se hele vores sortiment af strømper og strømpebukser 0-3 år her. 

Klassiske farver til både drenge og piger

Udvalget af MP-sokker rummer enkelte mønstrede modeller, men fokus er hovedsageligt på de ensfarvede strømper i klassiske farver, der med stor sandsynlighed passer godt til meget af tøjet i dit barns klædeskab. Miks og match på kryds og tværs, så du kan sikre dig et godt udvalg af forskellige strømper i de farver, som du eller barnet allerbedst kan lide. MP Denmark tilbyder strømper og strømpebukser i både uld og bomuld, så I kan vælge det, I foretrækker. 

MP-sokker i uld til de kolde måneder

Strømper i bomuld fra MP er et godt valg året rundt. I efterårs- og vintermånederne kan det dog være godt at supplere med et par MP-uldsokker, der holder fødderne lidt ekstra varme. Uld er et temperaturregulerende, fugtabsorberende og lunt materiale, hvis gode egenskaber sikrer, at dit barns fødder hverken bliver for kolde eller for varme, og ligesom de øvrige MP-strømper til baby, kan uldsokkerne også fås i flere søde farver, der helt sikkert vil falde i din smag.  

MP-strømper til baby, der sidder godt på fødderne

Mange babystrømper har tendens til at falde af, når baby vender og drejer sig eller måske forsøger at komme fremad på gulvet. Hos MP Denmark er der tænkt lidt ekstra over design og pasform, så strømperne sidder godt fast på fødderne og ikke så nemt glider af. Det er rart at vide, at MP-strømper bliver, hvor de skal, og kan holde babys fødder lune hele dagen igennem. 

Køb MP-strømper og MP-strømpebukser til baby online

Din baby vokser med lynets hast, og det betyder, at der med jævne mellemrum skal købes nye strømper. Sværger du til strømper og strømpebukser fra MP Denmark, finder du diverse smarte strømpemodeller online her. Foruden strømper og strømpebukser forhandler vi også huer og vanter fra MP Denmark, og du har således rig mulighed for at få styr på store dele af børnenes basisgarderobe, når du shopper her i udvalget. Tag dig god tid til at undersøge sortimentet, og bestil nye MP-strømper til baby hjem i dag, så de kan tages i brug inden længe.