• Ferielukket i uge 29, 30 og 31
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Ralph Lauren

(162)

Ralph Lauren

Du kender sikkert Ralph Lauren-tøj til voksne, men vidste du, at Ralph Lauren også designer lækkert modetøj til drenge og piger fra 0-18 år? Særligt til drengene er udvalget stort, og vi er utroligt stolte af at kunne præsentere Ralph Lauren til børn i vores udvalg, hvor du finder både Ralph Lauren til baby og til familiens større børn. Tag dig god tid til at undersøge mulighederne her, og forkæl børnene med nyt til sæsonens garderobe.

Bredt udvalg af Polo Ralph Lauren til børn

Ralph Lauren-brandet går også under navnet Polo Ralph Lauren og er særligt kendt for sine polo-inspirerede, sporty styles i klassisk look med et moderne og fashionabelt twist, der gør de enkelte designs rigtig gode til både hverdag og fest. Vores udvalg af Ralph Lauren til børn byder blandt andet på polo t-shirts, strikbluser, skjorter, joggingbukser og selvfølgelig også Ralph Lauren-jakker til børn. Særligt de rundhalsede t-shirts og sweatshirts, også kaldet crewneck, er meget populære, og det samme er vores klassiske chinos i sand og navy samt vores kasketter og hoodies. De forskellige styles kan kombineres på kryds og tværs til et cool outfit, så find lige præcis den t-shirt, det par bukser eller andet, dit barn står og mangler lige her, og opdag de mange muligheder for styling. Polo Ralph Lauren til børn er tidløst tøj af høj kvalitet, der derfor kan bruges år efter år og let kan gå i arv mellem søskende.

Accessories som prikken over i’et

Sortimentet af Ralph Lauren til børn byder ikke kun på tøj, men også på masser af accessories, der giver det lille ekstra til looket og virkelig sætter prikken over i’et. Hos Ralph Lauren er der altid kræset for de små detaljer, og udover de klassiske Ralph Lauren-styles finder du eksempelvis kasketter, huer, halstørklæder, strømper, badebukser og ikke mindst de flotteste slips til, når weekenden byder på en god fest sammen med dem, I holder af. 

Få uovertruffen kvalitet fra Ralph Lauren til børn

Kender du bare lidt til Ralph Lauren-brandet, ved du sikkert allerede, at du her kan forvente noget udover det sædvanlige. Ralph Lauren til børn er tøj, der holder både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt, og det giver en helt særlig følelse af luksus at finde et item fra Ralph Lauren frem fra klædeskabet og give barnet det på.

De store børn klarer fint selv at sammensætte et lækkert outfit til hver en anledning, og Ralph Lauren er i det hele taget et brand, du kan regne med. Find dine foretrukne styles fra Ralph Lauren til baby og børn her, og invester i det seneste nye fra fantastiske Ralph Lauren, der altid har noget spændende at byde på.