• Ferielukket i uge 29, 30 og 31
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Lacoste

(11)

Lacoste til børn

Kan du slet ikke få nok af de klassiske overdele fra Lacoste til familiens yngste? Hos Kalle Børnetøj & Sko finder du blandt andet de populære Lacoste-t-shirts, Lacoste-poloer og Lacoste-sweatshirts til børn i str. 2-16 år. Tag et kig på mulighederne her, og forny dit barns garderobe med flere tidløse styles fra Lacoste. 

Klassiske styles fra Lacoste til baby og børn

Lacoste er et kvalitetsbrand, der med sine enkle styles med et sporty twist virkelig har slået sig fast som et brand, som folk husker. Hvad de færreste ved er, at Lacoste ikke kun laver tøj til voksne, men også til børn, og vi er stolte af at præsentere et bredt udvalg af produkter, der måske er lige det, du søger til børnene derhjemme. Lacoste udmærker sig ved simple silhuetter og en klassisk farvepalette, der gør det nemt at style alt fra Lacoste-sweatshirts- og poloer til Lacoste-t-shirts til børn sammen med en lang række af forskellige underdele. 

Bredt udvalg af Lacoste-t-shirts, Lacoste-poloer og Lacoste-sweatshirts til børn

Både t-shirts og sweatshirts fra Lacoste er et must til hverdagsgarderoben. Det samme er Lacoste-poloer til børn, der også sagtens kan bruges ved mere formelle anledninger, hvor dit barn gerne må være lidt ekstra fin i tøjet. Overdelene fås i flere forskellige farver og bærer alle det velkendte Lacoste-logo på brystet som en lille, dekorativ detalje. De kortærmede Lacoste-poloer og Lacoste-t-shirts til børn passer godt til årets lunere dage, men kan også bruges i koldere vejr med en cardigan eller en af de smarte Lacoste-sweatshirts over, der luner godt året rundt. 

Stilfuldt klædt på i Lacoste til baby og børn

Både de helt små børn og de lidt ældre teenagere kan få glæde af tøjet fra Lacoste, der ikke blot er rart at bære og flot at se på, men samtidig er i en kvalitet, så det kan tåle at blive brugt længe og kan gå i arv mellem søskende. Det sporty look giver lyst til bevægelse, og takket være en gennemtænkt pasform kan børnene frit lege og udforske verden med komforten helt i top.   

Køb Lacoste til børn online her

Vi tilbyder nogle af de mest eftertragtede styles fra Lacoste, der aldrig går af mode. Lad dig inspirere til dit næste køb her, og bestil dine eller dit barns favoritter online. Lacoste til børn er et sikkert hit, og her får du børnetøj, der holder både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt år efter år.