• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Tartine et Chocolat

(213)

Tartine et Chocolat

Franske Tartine et Chocolat tilbyder de fineste styles til både drenge og piger. Find Tartine et Chocolat til baby og børn her, og bring stilfuld, fransk børnemode ind i garderoben. Vi forhandler et bredt udvalg af alt det bedste fra Tartine et Chocolat-kollektionen. Det omfatter blandt andet Tartine et Chocolat-kjoler og de sødeste hårsløjfer til pigerne samt blød strik, ternede skjorter og fløjlsbukser til drengene.

 

Med et strejf af Paris

En simpel farvepalet og tidløse silhuetter præger vores udvalg fra Tartine et Chocolat. De enkelte styles er lette at kombinere, uanset om det skal bruges til daglig eller til festlige arrangementer. Her får du fransk mode for alle pengene med klassikere som plisserede nederdele, yndige kjoler og striktrøjer. Lad dig inspirere af Tartine et Chocolat til både babyer og større børn, og find dine favoritter online. 

 

Elegant kvalitetstøj, der sidder komfortabelt

Tøjet fra Tartine et Chocolat er skabt af de bedste materialer med vægt på bæredygtighed og høj komfort. En Tartine et Chocolat-kjole skal ikke kun være flot at se på, men skal også være rar at have på og kunne holde til brug både i hverdagen og til fest. Det samme gælder selvfølgelig for de øvrige styles fra Tartine et Chocolat, og vi håber, at du vil tage et kig på mulighederne og forkæle børnene med nyt og lækkert modetøj til sæsonen.