• Bestil til afhent i butik - afhent samme dag
  • Fri fragt ved køb over 500 DKK
  • 14 dages fri returret

Brand: Wood Wood

(8)

Wood Wood

Danske Wood Wood er nok bedst kendt for sine fashionable styles til de voksne, men også børn kan blive lækkert klædt på i designs fra Wood Wood. Find Wood Wood til børn her, hvor du kan vælge blandt styles til drenge i størrelser fra 1-15 år. Miks og match på kryds og tværs af de forskellige overdele, underdele og tilbehør, og bliv helt klar til den kommende sæson. 

 

En legende tilgang til design

Med det karakteristiske W-logo er tøjet fra Wood Wood nemt genkendeligt. Udvalget af Wood Wood til børn byder på samme høje kvalitet, som du måske allerede kender fra brandets linje til voksne, og her får du smart men stadig komfortabelt børnetøj, der sikrer høj bevægelsesfrihed til at lege og udvikle sig. Looket er tidsløst, afslappet og cool, og de unisex styles er nemme at style enten sammen eller hver for sig. Lad det store barn selv eksperimentere med sin stil, og nyd, at du selv kan have indflydelse hos de små lidt endnu, når dagens outfit skal vælges. 

 

Den rette balance mellem kvalitet, design og funktionalitet

Velvalgte materialer, en gennemtænkt pasform og et unikt øje for design og godt håndværk præger Wood Wood til børn. Det gælder uanset, om det er et par bukser, en bluse eller en af de seje Wood Wood-kasketter, der afslutter ethvert look. Wood Wood-tøj til børn er skabt til at blive brugt, og det holder til lidt af hvert, så du trygt kan sende børnene afsted på eventyr og vide, at tøjet klarer dagens leg med vennerne. 

 

Køb Wood Wood til børn online her

Vi elsker godt design, men funktionaliteten skal selvfølgelig også være i orden. Det er den hos Wood Wood, der med deres sporty børnekollektion baner vejen for, at en ny generation kan få glæde af Wood Woods uovertrufne kvalitet. Klæd dit barn på fra top til tå i jeres favoritter fra Wood Wood, der nemt kan gå i arv fra barn til barn. Find dine favoritter, og læg din bestilling i dag.